Zabava

FijuBriju je pravi dječji klub koji ima što za ponuditi osim samih rođendana. Bilo da se radi o umjetničkim radionicama ili o kućnom partyu – FijuBriju je tu za vas.

AktivnostiRadionice

Aktivnosti

Kucni Party

Ukoliko imate prostrana dvorišta i(ili) prostore koji vam se čine adekvatni za organiziranje proslava, ili je vaše dijete “kućni” tip, te želite rođendansku proslavu, FijuBriju tim pobrinut će se za super zabavu. Dolazimo u vaše prostore, donosimo rekvizite, opremu, ideje i super raspoloženje!

Animaciju prilagođavamo svakom prostoru, a u program rođendana moguće je implementirati sve naše tematske programe.

Vrecica iznenadjenja

Vrećica iznenađenja je jedna super poklon vrećica!!! Naša Fiju briju ideja je da slavljenik iznenadi svoje goste, te im darivanjem vrećice iznenađenja zahvali što su svojim dolaskom uveličali slavljenički dan!
U svakoj vrećici krije se Fiju briju poklon, a Fiju briju team brine se da pokloni budu raznoliki, zabavni, korisni…

Radionice

Likovne radionice

Predviđene su za djecu različitih uzrasta, s posebnim afinitetom za crtanje/slikanje. Kroz školsku godinu, obrađivat će se različite slikarske i druge tehnike i teme, a sve popraćeno adekvatnoj, dobno primjerenoj edukaciji . U cijenu radionice je uključen sav potreban materijal.

Kreativne radionice

Namijenjene su djeci svih uzrasta, koja imaju izraženu kreativnu crtu, koja su znatiželjna, maštovita i vole iz “ničega“ stvoriti “nešto“. U našim radionicama, dodatno potičemo tu kreativnost, te se u grupi sa sebi sličnima, svako dijete dodatno razvijati u tom pravcu. Ovisno o dobi djece, sadržaj radionica će varirati, a izrađivat će se svašta…puno ručnog rada, različitih tehnika, materijala (od nakita, okvira, izrađivanja memo ploča,…) preko kaširanja, upoznavanja ručnog rada naših baka (znate li napraviti coflek?:-) ), pa do ekološke osviještenosti i stvaranja zanimljivih predmeta korištenjem “starih, neupotrebljivih “ stvari. Svaka radionica je prigodno edukativno popraćena, potičemo djecu na očuvanje prirode, puno recikliramo…….i uz sve to, dobro se zabavljamo! Radionicom tematski popraćujemo i sve nadolazeće blagdane.
Sav potreban materijal uključen je u cijenu radionice, a za određene teme, poželjno je, no ne i obvezno, da djeca prikupljaju “otpad“ od kuće, koji koristimo u sklopu određenih tema.

Kuharske radionice

Zamišljene su kao mini tečajevi, za one koji vole raditi nered po kuhinji :). Radimo ponajviše slastice, ali i slana jela. Održavamo na mjesečnoj bazi, jednom tjedno, u trajanju 2 školska sata. Svaki polaznik na korištenje dobiva FijuBriju kuharsku kapu i pregaču, FijuBriju recepte, kao i kuharsku diplomu po završetku tečaja.
O temama i terminima kuharskih radionica, obavještavat ćemo Vas putem bloga i newslettera.

Prigodne radionice

Kroz cijelu godinu, a uglavnom vezano uz određene blagdane, održavaju se i prigodne kreativne radionice. One se održavaju tijekom mjeseca, u više termina, koje ćete moći pratiti putem prijave na naš newsletter, ili pogledom na naš web, te se prijaviti putem prijavnice koja će tamo biti dostupna. Svako dijete moći će se upisati ciljano, na samo jedan termin, ili po želji i na njih više. Radionice su tematske, pa tako popraćujemo Halloween, Sv Nikolu, Božić, Uskrs, Majčin dan………izrađujemo prigodne predmete, poklone, čestitke…..i uz sve to nešto i naučiti.

Obavijest

FijuBriju pozitiva vratila se na društvene mreže, lajkajte nas i zapratite!!!
Kao i do sada, nastavljamo sa
puno zabave, mašte, smijeha, iskrene i pozitivne energije, zajedno sa našim FijuBriju klincima kreirati najbolje rođendane u gradu!

FijuBriju Instagram Follow
- Link
FijuBriju Facebook Like 👍🏼
- Link

@fijubriju.hr