O Fiju Briju dječjem klubu

Nismo najveći, nismo najmanji, nismo najbolji, ni najgori,svakako sretni i ponosni što smo #fijubriju Trudimo se biti originalni, svakim danom sve bolji, kako bi nam vi bili sretni,jer bez vas, nema ni nas!!!

O nama

Dječji klub FIJU BRIJU je moderno mjesto zabave, edukacije,kreativnog razvoja djece, rekreacije.

Cilj nam je pružiti djeci maksimalno zabavne i zanimljive sadržaje, poštujući ih kao individue, sa različitim afinitetima, kojima smo se spremni podrediti.Pri tome se podrazumijeva, da će se sa njima družiti pedagoški obrazovane tete, koje će imati puno volje,entuzijazma i strpljenja za svakog pojedinca, manje ili više zahtijevnog 🙂

Opremili smo moderan, prostran, svijetao i siguran prostor, bez nepotrebnih rekvizita, budući je naš cilj djecu animirati sa puno igara, kreativnih sadržaja, i međusobne interakcije. Klub je naravno i tehnološki opremljen, pa ćemo udovoljiti i onima koji su zagriženi korisnici moderne tehnologije. Sadržaji i ponuda kluba kontinuirano se nadograđuju, ovisno o trendovima, interesima i potrebama djece, a uvijek su dobrodošle i sugestije FijuBriju klinaca i roditelja.

Zbog maksimalne sigurnosti djece, prostor je osiguran alarmom i video nadzorom, a cijeli Fiju briju team uspješno je završio tečaj prve pomoći.

Sve novosti možete pratiti na našim društvenim mrežama.

Fiju Briju team

Iva Kozina

Rođena 21.08.1978. u Zagrebu.Završila XVIII.njemačku jezičnu gimnaziju, a potom i Ekonomski fakultet u Zagrebu.Uz to, i Osnovnu glazbenu školu “Pavao Markovac”. Dosadašnji radni vijek provela je u ekonomskoj struci, no tri djevojčice, tri porodiljna dopusta, puuuno poznanstava, druženja sa različitim generacijama roditelja i djece, puuuuno rođendana, raznih igraonica/rođendaonica, (ne)primjerenih prostora, stvorile su ideju, koja se razrađivala dovoljno dugo, i konačno krenula u realizaciju….. na jedan drugačiji način, sa puno želje, mašte i angažmana u pronalasku sadržaja koji će djecu zaintrigirati, iznenaditi, poticati na kreativnost, igru, razmišljanje…….

Ti? Pridruži nam se!

Ukoliko ste zainteresirani za rad s nama možete slobodno poslati svoj životopis na [email protected] . Uz kratki opis zašto bi baš Vas izabrali.

Kutija solidarnosti

Fiju Briju team misli i djeluje nesebično…
U svom radu, mislit ćemo i na onu djecu koja imaju malo drugačije djetinjstvo….

Tijekom svakog mjeseca, svi naši posjetitelji mogu ostavljati slatkiše, pribor za pisanje, igračke i neke druge sitnice u Fiju briju kutiji solidarnosti, koja se nalazi na ulazu u klub.
Molimo da u kutiju prilažete isključivo nove,zapakirane i neupotrebljavane stvari!

Krajem svakog mjeseca, taj paket ćemo dostavljati Dječjem domu u Nazorovoj, i tako razveseliti vršnjake, koji žive skromnije i drugačije djetinstvo….naravno i Fiju briju klub dati će svoj doprinos, kako u vidu darivanje djece, tako i organizacijom party-a o svom trošku.

|

Drugi o nama

Moja djevojčica je jučer proslavila 8 rođendan opet u Fiju briju,što da vam kažem osim da je i danas pod dojmom,i ne samo ona nego i ekipa s rođendana.Kaže teta Ines je predobra,iako je prošle godine teta Matea bila zadužena za njih,i ostale tete su se jako trudile..Njih 35-ero,i ti osmijesi u igrama i nakon proslave-NEPROCJENJIVO!
Ovaj smo tjedan dva puta proslavili ročkase kod vas. I Eva i Petar su bili oduševljeni…. A nakon ročkasa od puno mama sam dobila poruke da klinci žele baš tu proslaviti svoje slijedeće rođendane. Meni dovoljno. A i njihovi osmjesi, mokre kose i fotke…. Rekle su dovoljno….
Hvala vam!!!
Hvala cijelom timu na savršenom rođendanu!!!! Moji klinci su bili presretni od trenutka ulaska do samog kraja. I čak 3 dana nakon su pričali o dojmovima, dolazimo i sljedeće godine !!!

Obavijest

FijuBriju pozitiva vratila se na društvene mreže, lajkajte nas i zapratite!!!
Kao i do sada, nastavljamo sa
puno zabave, mašte, smijeha, iskrene i pozitivne energije, zajedno sa našim FijuBriju klincima kreirati najbolje rođendane u gradu!

FijuBriju Instagram Follow
- Link
FijuBriju Facebook Like 👍🏼
- Link

@fijubriju.hr