O Fiju Briju dječjem klubu

Nismo najveći, nismo najmanji, nismo najbolji, ni najgori,svakako sretni i ponosni što smo #fijubriju Trudimo se biti originalni, svakim danom sve bolji, kako bi nam vi bili sretni,jer bez vas, nema ni nas!!!

O nama

Dječji klub FIJU BRIJU je moderno mjesto zabave, edukacije i kreativnog razvoja djece.

Cilj nam je pružiti djeci zabavne i zanimljive sadržaje, poštujući ih kao individue, sa različitim afinitetima, kojima smo se spremni podrediti uz puno volje, entuzijazma i strpljenja za svakog pojedinca, manje ili više zahtijevnog 🙂

Opremili smo moderan, prostran, svijetao, tehnološki opremljen i siguran prostor, koji posjeduje sve potrebne dozvole i certifikate suvremene gradnje.
FijuBriju animacija podrazumijeva puno zabavnih igara, kreativnih sadržaja, i međusobne interakcije djece, prati trendove i teme zanimljive djeci te ih ugrađuje u svoje programe.

Sadržaji i ponuda kluba kontinuirano se nadograđuju, ovisno o potrebama i interesima djece, a dobrodošle su naravno i vaše sugestije.

Zbog maksimalne sigurnosti djece, prostor je osiguran alarmom i video nadzorom, a cijeli Fiju briju team uspješno je završio tečaj prve pomoći.

Sve novosti možete pratiti na našim društvenim mrežama.

Fiju Briju team

Iva Kozina

Rođena 21.08.1978. u Zagrebu.Završila XVIII.njemačku jezičnu gimnaziju, a potom i Ekonomski fakultet u Zagrebu.Uz to, i Osnovnu glazbenu školu “Pavao Markovac”. Dosadašnji radni vijek provela je u ekonomskoj struci, no tri djevojčice, tri porodiljna dopusta, puuuno poznanstava, druženja sa različitim generacijama roditelja i djece, puuuuno rođendana, raznih igraonica/rođendaonica, (ne)primjerenih prostora, stvorile su ideju, koja se razrađivala dovoljno dugo, i konačno krenula u realizaciju….. na jedan drugačiji način, sa puno želje, mašte i angažmana u pronalasku sadržaja koji će djecu zaintrigirati, iznenaditi, poticati na kreativnost, igru, razmišljanje…….

Ti? Pridruži nam se!

Ukoliko ste zainteresirani za rad s nama možete slobodno poslati svoj životopis na [email protected] . Uz kratki opis zašto bi baš Vas izabrali.

Kutija solidarnosti

Fiju Briju team misli i djeluje nesebično…
U svom radu, mislit ćemo i na onu djecu koja imaju malo drugačije djetinjstvo….

Tijekom svakog mjeseca, svi naši posjetitelji mogu ostavljati slatkiše, pribor za pisanje, igračke i neke druge sitnice u Fiju briju kutiji solidarnosti, koja se nalazi na ulazu u klub.
Molimo da u kutiju prilažete isključivo nove,zapakirane i neupotrebljavane stvari!

Krajem svakog mjeseca, taj paket ćemo dostavljati Dječjem domu u Nazorovoj, i tako razveseliti vršnjake, koji žive skromnije i drugačije djetinstvo….naravno i Fiju briju klub dati će svoj doprinos, kako u vidu darivanje djece, tako i organizacijom party-a o svom trošku.

|

Drugi o nama

Moja djevojčica je jučer proslavila 8 rođendan opet u Fiju briju,što da vam kažem osim da je i danas pod dojmom,i ne samo ona nego i ekipa s rođendana.Kaže teta Ines je predobra,iako je prošle godine teta Matea bila zadužena za njih,i ostale tete su se jako trudile..Njih 35-ero,i ti osmijesi u igrama i nakon proslave-NEPROCJENJIVO!
Ovaj smo tjedan dva puta proslavili ročkase kod vas. I Eva i Petar su bili oduševljeni…. A nakon ročkasa od puno mama sam dobila poruke da klinci žele baš tu proslaviti svoje slijedeće rođendane. Meni dovoljno. A i njihovi osmjesi, mokre kose i fotke…. Rekle su dovoljno….
Hvala vam!!!
Hvala cijelom timu na savršenom rođendanu!!!! Moji klinci su bili presretni od trenutka ulaska do samog kraja. I čak 3 dana nakon su pričali o dojmovima, dolazimo i sljedeće godine !!!

Obavijest

FijuBriju pozitiva vratila se na društvene mreže, lajkajte nas i zapratite!!!
Kao i do sada, nastavljamo sa
puno zabave, mašte, smijeha, iskrene i pozitivne energije, zajedno sa našim FijuBriju klincima kreirati najbolje rođendane u gradu!

FijuBriju Instagram Follow
- Link
FijuBriju Facebook Like 👍🏼
- Link

@fijubriju.hr